Via Torri 62 Iano, Montaione, FI, Italia
+39 0 571 20125
info@belmontevacanze.com
Prijzen
Het zwembad met een uitzicht
Het zwembad met een uitzicht

350m² zwembad met een jacuzzi en een geweldig uitzicht over de Toscaanse heuvels.

Het zwembad is open van 08:00 tot 20:00.

Ons zwembad is een lust voor het oog. Door Piero zelf ontworpen. Het is een plek om te genieten van de zon, het uitzicht en jouw rust.

Het zwembad met een uitzicht

De foto bedriegt niet. Ons zwembad is 350 m2 groot, bevat een jacuzzi en dat met een indrukwekkend uitzicht over de Toscaanse heuvels. Het zwembad loopt langzaam af, van 20 cm tot 2 meter. Je kunt dus lekker poedelen in de zon zonder helemaal nat te worden. Ook de kinderen kunnen zo veilig bij papa en mama blijven. Voor de kleinsten is er een apart kinderbadje met een glijbaan.

Ontspan in de jacuzzi

jacuzzi[1]Nadat je van de zon genoten hebt of als je sportief wat baantjes getrokken hebt kun je heerlijk plaats nemen in de jacuzzi van het zwembad. Met zowel waterstralen als bubbels geniet je van een ontspannende massage.

Een ondiepe, brede toegang tot het zwembad

De toegang tot het zwembad is ondiep en breed. Als je

beachpool-300x225[1]

helemaal opgewarmd bent van het zonnebaden kun je zo geleidelijk wennen aan het diepere water. Of, ga lekker in het ondiepe gedeelte zitten en verkoel terwijl je lichaam bij bruint. Als je kinderen hebt is het ook een aankomst. Ze kunnen veilig in het ondiepe deel spelen en eventueel leren zwemmen.

Natuurlijke behandeling zonder chloride

Little boy learning to swim in a swimming poolWij houden van ons landschap en willen daar duurzaam mee omgaan. De groene methode passen we ook toe bij het zwembad door geen chloride te gebruiken maar zout water om het te zuiveren. Daardoor hebben we veel minder schadelijke afvalstoffen en heeft u geen bijtende rode ogen na een uurtje zwemmen. Het water is overigens neutraal en heeft niet de zouten smaak van de zee!

Een ligbed en parasol voor iedereen

Op vakantie moet je ontspannen. Doen waar je zin in hebt, wanneer jij dat wil. Je moet niet je wekker willen zetten om een handdoekje te gaan leggen bij het zwembad! Rond het zwembad is veel

solarium[1]

ruimte vrijgemaakt om te zonnen. Hier zijn per appartement vier ligbedden en een parasol geplaatst, zodat je kunt zwemmen en zonnen wanneer jij dat prettig vindt. De stenen rond het zwembad zijn voorzien van anti-slip en het hele gebied is afgezet met hekken en afgesloten in de avond voor de veiligheid van uw kinderen.

Een kinderbadje voor de kleinsten

pool.kids_-300x225[1] Voor de kleinste kinderen hebben we een apart zwembad met ondiep water en een gezellige glijbaan. Ze kunnen er veilig in spelen terwijl je zelf ontspant in het grote bad of een boek leest.

Draadloos internet bij het zwembad

chekin-200x300[1] Dankzij het laatste accesspoint spreidt onze WiFi dekking ook uit over het zwembad. Steek je collega’s en vrienden dus gerust de ogen uit met jouw foto’s bij het zwembad op Facebook of lees lekker je digitale krant op je smartphone of tablet.

Comments are closed.

Ons zwembad is een lust voor het oog. Door Piero zelf ontworpen. Het is een plek om te genieten van de zon, het uitzicht en jouw rust. Enkele zaken die je misschien wil weten:

Het zwembad is iedere dag open van 08:00 uur tot 20:00 uur.

Voor ieder appartement is een set van vier bedden en een parasol beschikbaar. Je hoeft niet extra vroeg op om een handdoek neer te leggen..

Toegang tot het zwembad is gratis en beschikbaar voor alle gasten.

Badmutsen zijn niet verplicht om te dragen in het zwembad. Wel willen we je vragen even snel te douchen voordat je het bad in gaat.

Ervaar Toscane per paard.

Trap een balletje op het voetbalveld.

Proef de locale quisine bij Belmonte.

Meer faciliteiten van Belmonte