Via Torri 62 Iano, Montaione, FI, Italia
+39 0 571 20125
info@belmontevacanze.com
Prijzen
Park Faciliteiten
Zwemmen, paardrijden, tennis spelen, mountainbiken of gewoon... lekker relaxen bij je appartement ..

Ons zwembad met panoramisch uitzicht

zwembadOns zwembad, dat 350m2 groot is, ligt in het hart dat uitkijkt over de vallei. Het uizicht is spectaculair zoals je kunt zien. Stel je nu een voor: een massage in de jacuzzi in het zwembad terwijl je naar de kleurrijke zonsondergang kijkt dat over heuvels voor je plaatsvindt. Elke nacht is verschillend!
Doordat de diepte langzaam oploopt is de toegang naar het zwembad is perfect voor kinderen die willen leren zwemmen of voor hen die in de ‘branding’ willen bruinen. Voor de kleinsten is er ook een los kleiner badje.

meer informatie


Tennissen op de gravel baan

tennis

Wij durven te wedden dat je nog nooit op een tennisbaan gespeeld hebt, midden tussen de Toscaanse heuvels! De locatie is fantastisch: sla een harde forehand of een slice backhand en alles wat je hoort is het suizen van de bal hangend in de lucht. Je bent omringd door tarwevelden, zonnebloemen en wijngaarden. Heb je niemand om mee te spelen? Lauro is altijd beschikbaar en wil je eventueel ook lessen geven!

meer informatie

WIFI ..gratis

wifizone

‘s Ochtends kun je op vakantie ook lekker een digitaal krantje lezen. Gebruik Google Maps voor het plannen van een mooie autoroute. Of ‘s avonds even de mooiste foto’s van vandaag delen op Facebook. We investeren ieder jaar om de wifi dekking op ons park te verbeteren. Je kunt daarom ook op vakantie je laptop of smartphone meenemen en verbonden blijven met het internet in onze appartementen. Ook buiten, waaronder bij het zwembad, heb je prima dekking.

Paardrijden in Toscane

horse

Bij Belmonte Vacanze hebben we een manage binnen onze muren, die een thuis bieden voor 10 paarden. De droom van ieder meisje en de vergeten droom van iedere vrouw. Paardrijden in het Toscaanse landschap zou je niet mogen missen. Geen ervaring? Geen enkel probleem! Sharon en Lorenzo organiseren een korte les voor je en nemen je mee voor een een wandeling naar het kasteel van Vignale of het heiligdom van Pietrina. Ook uw jongere kinderen zijn bij deze uitgenodigd om mee te genieten op een pony of zelfs een pony kamp.

meer informatie


 De speeltuin

speeltuin

Kinderen hebben een speciale speeltuin alleen voor hen! Ze kunnen veilig buiten spelen met spelletjes en het maken van nieuwe vriendjes. Een vakantie bij Belmonte zit daarom vol met plezier met een schommel, wipkippen, een voetbalveld en volleybal veldje. Er is tafelvoetbal en tafeltennis, een zandbak en nog veel meer.


Ontbijt geleverd tot aan de deur

bag of food

Iedere morgen kun je genieten van Toscaanse producten voor bij je ontbijt, zoals vers brood, croissantjes met chocolade of andere lekkernijen en dranken. ‘s Avonds voor 6 uur lever je je bestelling in bij de receptie en de volgende morgen wordt alles vers bij je gebracht. Zelf hoef je niet ver te reizen voor een hapje en een drankje. Met een wandeling van slechts 600 meter vind je naar een kleine supermarkt twee prima restaurantjes in het dorpje Iano.

De receptie

reception2-

Tijdens uw vakantie staan we klaar om u te helpen. U kunt bij ons alle informatie vinden over nabije dorpjes, restauranten, vliegvelden, doktoren en ziekenhuizen. Maar kom vooral lekker langs om eens gezellig te kletsen!

Veilige parkeerplaats

parking

In het bezit zijn van een auto is essentieel om de omliggende steden te bezoeken. Je kunt je auto daarom gratis parkeren op ons veilig afgesloten parkeerterrein. Maak je geen zorgen als je technische problemen met je auto hebt. We helpen je graag aan een gespecialiseerde garage in de buurt.


​Is een landgoed van 200 hectare voldoende?

attivita2 Alleen al ons park biedt al veel faciliteiten. Je kunt rustig vissen in een van onze vier meertjes, de paden door ons landgoed begaan met een wandeling of met een mountainbike. De golvende heuvels zijn een goede prooi voor fotograven. Zwem in de zwavelhoudende spa, of speel met je kinderen met Telma de geit, Johnny de pony, ons konijn Verusca of speel in de speeltuin, op het voetbal- en volleybalveld!


Mountainbiking

biking2

Mountainbike in Toscane is gegarandeerd van plezier, zeker in dit gebied! Je kunt een van onze mountainbikes huren (€ 5,- voor een halve dag, € 7,- voor een hele dag) en langs de paden van ons park rijden of een van de ritten door het landschap rond Montaione. Of schiet de bossen in en scheur langs waterstroompjes en heuvels met een adembenemende achtergrond.

 meer informatie

De barbecue plek

Free bbq area

Een beetje Nederlander ruikt de barbecue al bij het minste beetje zon, dus waarom niet lekker buiten eten bij onze barbecue? Haal steaks en wat kolen bij de lokale supermarkt en de grill bij de receptie en je kunt los. De barbecue is bij de speeltuin gelegen en biedt plek voor vele monden. Dus of je nu gezellig met je gezin of met een grotere groep wil eten, ga gerust je gang!

Solar pannelen

solar

Iedere dag kunnen we genieten van de schoonheid van het Toscaanse landschap en dat houden we graag zo. Bij Belmonte Vacanze zorgen we daarom voor dezelfde vakantiebeleving, maar op een verantwoorde manier. We hebben zonnepanelen geïnstalleerd op de daken om het water in uw appartement op te warmen. Daarnaast hebben we onze eigen aardse waterbron welke we met een osmisis techniek omzetten tot drinkwater.

Ook het zwembad is verantwoord: we gebruiken speciaal zout waardoor we de verschonende werking van chloor behouden maar zonder de schadelijke bijeffecten. Overigens hoef je niet bang te zijn voor de smaak van het zout, het water is nagenoeg neutraal!