Via Torri 62 Iano, Montaione, FI, Italia
+39 0 571 20125
info@belmontevacanze.com
Prijzen
Faciliteiten in de appartementen

apartment-facilities

Het Toscaanse leven concentreert zich op de smaakmakers van het leven. Waardeer het kleine en geniet waar je kunt. Onze appartementen zijn daarom eenvoudig ingericht, maar voorzien je van alle luxe die je nodig hebt. Je bent immers wel op vakantie!

Air conditioning / verwarming
We hebben een gecentraliseerd systeem met warm- en koudwater pompen die het ons mogelijk maken je van klimaatcontrole te voorzien. Bij de receptie krijg je een afstandbediening waarmee je de temperatuur in iedere kamer van je appartement kunt bepalen. De kosten van het gebruik van de airconditioning zijn € 50 per week of € 10 per dag.
Parkeren
Bij aankomst kun je na het inchecken direct doorrijden naar je appartment om je bagage uit te laden. Wanneer alles uitgepakt is dien je je auto te parkeren op ons beveiligde parkeerterrein dat eenvoudig bereikbaar is vanaf alle appartementen. Je krijgt van ons een magnetische kaart mee waarmee je ten alle tijden het parkeerterrein kunt verlaten en betreden. Op deze manier rijden er geen auto’s langs de appartementen. In plaats daarvan landelijke rust en een veilige plek voor kinderen om te spelen.
Handdoeken
Als je reist per vliegtuig is het niet praktisch eigen handdoeken mee te nemen. Of misschien vind je het wel gewoon prettig ze niet mee te hoeven nemen. In dat geval kun je ze bij de receptie afhalen. Voor € 3 per wissel krijg je een grotere handdoek en een standaard maat voor te douchen. We hebben geen grote badlakens voor aan het zwembad te huur.
[success icon=”icon-lightbulb”]Een kleine tip voor de zomer:
laat het appartment goed luchten ‘s nachts met frisse lucht en houd ze goed gesloten overdag. Zo houden we het koel in Toscane. [/success]
Wifi
Hoewel het niet eenvoudig was is het ons gelukt om een goede internet verbinding tot stand te brengen in het midden van het Toscaanse platteland met dank aan Hyperlan radio WiFi waarvoor we provider zijn. Bij de receptie ontvang je een toegangscode waarmee je kunt inloggen op je smartphone, tablet of laptop in je appartement of buiten in de tuin.
Satelliet TV
We hopen dat je maar weinig televisie zal kijken en juist het Toscaanse landschap gaat ontdekken, maar als je toch televisie wil kijken dan kan dat met een televisie met een HotBird 13 ° East satelliet decoder. Daarmee zijn er voor ieder land televisie zenders beschikbaar. In het appartement is een lijst beschikbaar met alle zenders.
Wasmachine
Net naast de receptie is een wasmachine beschikbaar met een automatische zeepverdeler. Voor € 4 kun je in een half uurtje je wasje draaien en laten drogen op je appartement met het droogrek dat overal aanwezig is.
Te huren magnatron
Als je een magnetron wil huren, dan kan dat bij de receptie voor € 3 per dag of € 15 per week. De beschikbaarheid is niet ongelimiteerd. Als je bij je reservering aangeeft graag te willen beschikken over een magnetron, dan zorgen wij dat deze geïnstalleerd voor je klaar staat bij aankomst!
Koffiezetapparaten
Mocht je zin hebben in een klassieke Italiaanse kop koffie dan vind je daar een specifiek koffiezetapparaat voor in het appartement. Wij weten ook dat je waarschijnlijk eerder de koffie van thuis lust en daarom is er ook een gangbaar koffieapparaat aanwezig. Geniet van je koffie!